Poziv za uključenje u inkubator

Kako bi doprinijeli reševanju problema ekonomske nejednakosti žena pomoću (socijalnog) preduzetništva i turizma i sličnih industrija u BiH, nudimo podsticajno okruženje za razvoj poslovnih ideja i otvaranje novih radnih mjesta kroz obrazovanje, mentorstvo i coaching, finansijsku podršku, prostor, podršku u marketinškim aktivnostima.

24. augusta 2018. godine objavili smo Poziv za uključenje u poslovni inkubatorJavni_poziv_inkubator_24.8.2018.pdf.

Aplicirate tako da popunite apliklacijski obrazac: Prijavni_formular_inkubator_24.8.2018.pdf

Rok za podnošenje aplikacija je 23. septembar 2018. godine.

 

Dodatno objašnjenje u vezi sa pozivom za uključenje u program inkubatora

Inicijalni Start-up paket na području Općine Travnik - Fond za podršku samozapošljavanju Općine Travnik je ograničen na posle koje će se pokrenuti u Općini Travnik.

Kandidatkinje koje se žele natjecati za sredstva od 10.000 KM moraju također ispuniti i do 21. septembra 2018. godine poslati aplikaciju BeeZone inkubatora (CEM Travnik). Javni poziv i formulare možete naći na ovoj web stranici: http://cem.ba/javni-poziv-za-podrsku-poslovnim-idejama-kroz-poslovni-inkubator-beezone/

Kandidatkinje koje ne budu korisnice fonda mogu svejedno koristiti druge usluge u okviru programa. Na javni poziv za uključenje u program inkubatora socijalnog poduzetništva i turizma za žene mogu se prijaviti sve kandidatkinje, bez obzira na to što ne budu koristile fond i pokrenule vlastiti posao u Općini Travnik.